Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Stylové vánoční fotografie se objevují všude kolem svátků. Tímto způsobem můžete také vytvořit standardní obrázek se svojí rodinou pózováním před vánočním stromečkem. Můžete to však udělat i jinak. Fotograf Jeroen Berends dává pět tipů na originální vánoční fotografii. Takto vyniknete se svojí vánoční rodinnou fotkou!

Krok 1. Plánujte dopředu

Jsou lidé, kteří jsou tak dobře zorganizovaní, že už se připravují na příští vánoční fotografii. Ale protože právě čtete tento text, je jasné, že takový člověk nejste. Pokud však chcete svoji vánoční rodinnou fotografii použít také jako vánoční pohlednici nebo ji chcete například vytisknout na osobní dárek, měli byste ji vyfotit v dostatečném předstihu. Udělejte si jasný harmonogram a nečekejte týden před Vánocemi. Pak jste už opravdu pozdě! Samozřejmě, pokud už neděláte fotku na příští rok.

Krok 2. Najděte vhodné místo

Samozřejmě můžete ozdobit vánoční stromeček a postavit se před něj, ale možností je víc. Už jste někdy mysleli na to, že vánoční trh může sloužit jako kulisa pro vaši vánoční fotografii? V Německu se vánoční trhy začínají přibližně v polovině listopadu, tedy včas na vánoční pohlednici. I v Nizozemsku je v prosinci mnoho míst s pěknými světly, která vyzařují teplý vánoční pocit. Chcete něco úplně jiného? Potom přemýšlejte o svých oblíbených místech a místech vaší rodiny. Možná rádi chodíte na pláž nebo je poblíž velmi hezký les. Nebo je vaření vaší velkou vášní? Potom si vyberte kuchyni na focení. Toto jsou také potenciální místa pro vaši vánoční fotografii. Sympatické je, že takové místo je osobní a řekne o vás víc než vánoční stromeček!

Krok 3. Vyberte si rekvizity

Dobře, místo je připraveno. A lidé, které chcete mít na obrázku také. Tak co ještě potřebujete? Něco k objímání! Chyťte kočku, štěně nebo křečka a oblečte jim něco roztomilé a vánoční. Ať se jim to líbí nebo ne, stačí to jednou za rok a na chvíli přece mohou spolupracovat. A nenechte se odradit mrzutou kočkou, protože všichni milují mrzutou kočku. Díky tomu je fotografie zábavnější! Miminkům a malým dětem ve vánočních outfitech se vždy dobře daří. Také se nebojte myslet mimo rámec. Před pár lety jsem byl na Vánoce na Kostarice, tak jsem to zahrnul na vánoční fotku a vyfotil jsem se s vánočním svetrem, potápěčskými brýlemi a šnorchlem. Fotografie by takhle měla něco říct o tom, jak budete trávit Vánoce.

Krok 4. Použijte stativ

Použijte stativ! Nejen proto, že je chytré, že si fotoaparát můžete položit kamkoli, ale také proto, že často fotografujete ve špatných světelných podmínkách. K tomu potřebujete pomalou rychlost závěrky, takže fotoaparát musí stát. Držte se dále od blesku, protože z fotografie okamžitě odstraní všechny teplé barvy a osvětlení. Ujistěte se, že máte více světla zepředu než zezadu. Pokud je tedy váš vánoční stromek například před oknem, je užitečné hledat jiný kout nebo počkat, až se venku setmí.

5. krok. Udělejte z toho zábavu

Vždy říkám takto; život není instagram. Vaše vánoční fotka nemusí být dokonalá. Je vtipné, když se něco pokazí, kočka vypadá nevrle nebo si dítě odpluje. Díky tomu bude vaše fotografie osobnější a zábavnější. Určitě si najděte čas, vyzkoušejte si nějaké věci a potom vás to bude bavit. Každý bude letos mluvit o vaší vánoční fotografii! To je jisté!

Věděli jste, že svou vánoční fotografii můžete vytisknout i na dárek? Podívejte se na ty nejlepší vánoční dárky s vaší fotografií!

Fotografický plakát se závěsem na plakát

Fotografický plakát se závěsem na plakát

Obraz

Obraz

Foto na dřevo

Foto na dřevo

Blog

Blog