Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Tipy pro dokonalou vánoční fotografii

Jak pořizovat skvělé fotografie

Fotografie je obraz zachycující zvláštní okamžik nebo pocit. Je to krásná památka na teď i napořád. Je skvělá zábava listovat starými fotoalby a vracet se v čase na fantastickou dovolenou, na večírek s babičkou a dědou nebo na jiný zábavný okamžik. Proto je skvělé mít fotografii umístěnou na personalizovaném dárku YourSurprise. Na výběr je mnoho dárků. Při rozhodování, kterou fotografii přidat, mějte na paměti, že se liší velikostí a tvarem. Ptáte se, jak pořídit dokonalou fotografii? Vysvětlíme vám, jak během chvilky pořídit co nejlepší fotografie pomocí telefonu iPhone nebo Android.

Canvas

Před pořízením fotografie (fotografií)

  • Ujistěte se, že je objektiv čistý. Pokud je objektiv bez prachu a stop, budou vaše fotografie ostřejší, což je to, co chcete.
  • Rozmyslete si, který dárek chcete personalizovat. Povlak na peřinu, nebo polštářek na sedací soupravu? V tomto případě by byla skvělá koláž. Pokud uvažujete o menším dárku (například sněhové kouli), může být koláž příliš rušná, takže by se lépe hodila jedna fotografie.
  • Pokud se rozhodnete vytvořit koláž, máme pro vás následující tipy:
    1. Koláž z 9 fotografií vypadá fantasticky a představuje zábavný způsob, jak zkombinovat rušné i klidné snímky, stejně jako detailní fotografie nebo fotografie s atmosférou. Další možností je vytvořit koláž pomocí 4 nebo 6 fotografií. Záleží jen na vás! K dispozici je několik aplikací, ve kterých můžete vytvářet koláže.
    2. Pokud jste se rozhodli vytvořit koláž, pamatujte na to při pořizování fotografií. Nesoustřeďte se pouze na portréty, ale přidejte i snímky detailů. Koláž je skvělým nápadem na plátno.

Při pořizování fotografií

  • Pokud fotografujete telefonem, nepoužívejte zoom, protože fotografie budou méně ostré.
  • Pro dosažení co nejostřejšího výsledku udržujte telefon v co největším klidu. Trik spočívá v přitisknutí loktů k tělu. Vaše paže a ruce budou stabilnější a bude méně pravděpodobné, že se vám budou třást. Nadechněte se, vyfoťte a vydechněte!
  • Přemýšlejte o světle. Pokud se nacházíte na tmavším místě, budou výsledky méně dobré. Pokud jste venku, snažte se vyhnout fotografování na přímém slunci, protože vaše fotografie budou přeexponované a vytvoří stíny v obličejích lidí. Najděte si stinné místo nebo fotografujte v lese, kde světlo prosvítá skrz listí. Dalším způsobem, jak vytvořit krásný efekt, je fotografovat při východu nebo západu slunce, protože světlo je skvělé a vytváří romantický efekt. Pokud fotografujete uvnitř, je důležité, abyste pořizovali fotografie se světlem přicházejícím zezadu.
  • Pokud jste pořídili skvělou fotografii, ale zjistili jste, že je přeexponovaná nebo velmi tmavá, můžete ji upravit tak, aby byla černobílá. Tím se "špatné osvětlení" na fotografii skryje. Můžete to provést pomocí aplikace Photoshop nebo aplikací v telefonu.

Výběr skvělého místa

  • Experimentujte se zábavnými pozadími. Nechte lidi stát před starými dveřmi, rozkvetlým stromem nebo parádní tapetou. Fotografie s parádním pozadím udělá váš dárek ještě krásnějším. Nechte si fotografii vytisknout na láhev s vodou, aby to nebyla jen nudná stará láhev.
  • Dalšího skvělého efektu dosáhnete, když vyfotografujete snímek těsně za stromem nebo keřem, což vytvoří hloubku a hravý vzhled.
  • Níže uvádíme dalších pět nápadů na skvělá fotografická místa.
    1. Pláž. Fotografujte v trávě, na dunách nebo u vody. Ideálním dnem pro fotografování na pláži je den, kdy se slunci zrovna podaří prosvítit skrz mraky a vytvořit krásné světlo.
    2. Při procházce roztomilými ulicemi města nebo městečka. Zastavte se u starých dveří, pěkné zdi nebo kanálu.
    3. Pokud chcete fotografovat doma, přemístěte některé věci, abyste vytvořili prázdnou stěnu jako pozadí, a fotografujte se světlem přicházejícím zpoza fotoaparátu.
    4. Lesy jsou krásným místem s nekonečným množstvím příležitostí pro skvělé fotografie.
    5. Pokud plánujete fotografovat dítě, vyžehlete si prostěradlo, ustelte si postel a použijte ji jako místo fotografování. Bílé povlečení vytvoří skvělý efekt.