Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Vánoce jsou už za dveřmi. Dva týdny volna s celou rodinou. Je samozřejmě úžasné zachumlat se do deky na gauči, ale vitamín D je také velmi důležitý! Přinášíme Vám Sedm tipů na vycházky během vánoc.

1. Do divočiny

Během vánočních svátků může být na mnoha místech rušno, protože téměř všichni dovolenou. Naštěstí se v přírodě vždy najde místo pro vánoční výlet. Najděte krásný les, horskou oblast nebo pobřeží a prozkoumejte oblast aktivním způsobem. Například projížďka nebo jízda na kole je skvělá zábava. Méně zřejmé, ale stejně zábavné: prozkoumejte oblast na skútru. Nebo je možná taková zima, že lze bruslit. Prozkoumáte tak nejen životní prostředí, ale jste také zdraví. Potom si tu horkou čokoládu opravdu zasloužíte, jakmile se znovu svalíte na pohovku s dekou!

2. Navštivte vánoční trh

Chcete-li se zcela dostat do zimní atmosféry, navštivte vánoční trh. A hezké na tom je, že vánoční trhy mají všechny tvary a velikosti. Takže se tam najde něco opravdu pro každého. Většina trhů se v podstatě skládá ze stánků s (ručně vyrobenými) vánočními výrobky. Kromě toho jsou na trhu stánky s občerstvením, stánky s hudbou a obvykle také místa, kde si užijete zimní či tradiční aktivity. Každý trh se zaměřuje na něco jiného. V belgických Antverpách se můžete bruslit na kluzišti o rozloze 1200 m2. A ve francouzském městě Reims je nastoupeno mnoho šampaňských, takže můžete ochutnat různé druhy bublinek. Každý rok v italském městě Gubbio naleznete největší vánoční stromek na světě. Horu sousedící s městem zdobí světla ve tvaru vánočního stromku vysokého přes 650 metrů.

3. Uvolněte to zvíře v sobě

Možná vás neláká výlet do zoologické zahrady v zimě, ale právě teď je na to z různých důvodů ideální čas. Například ve většině zoologických zahrad je v zimě mnohem klidněji a vy máte více prostoru a času na to, abyste spolu s rodinou detailně poznávali různá zvířata. Je zvláštní vidět a dozvědět se o chování zvířat v zimě. Některá zvířata dokonce hibernují. Některé zoologické zahrady jsou také kompletně vyzdobeny a zahaleny v zimní atmosféře, super útulné na procházku a ponoření se do zimního kouzla. Zejména ve tmě jsou světla velmi atmosférická. Tip: Předem si ověřte, zda jsou v zoo otevřena stravovací zařízení. Některé restaurace jsou v zimě zavřené. Potom si přineste vlastní zimní piknik s termoskou s teplými nápoji. Jak hezké je mít piknik s výhledem na zvířata?

4. Hrajte mimo hru

Samozřejmě, můžete donekonečna hrát vánoční hry pod stromečkem nebo si zahrát Člověče Nezlob Se, ale můžete si jít zahrát hru i ven. Tímto způsobem zabijete dvě mouchy jednou ranou: děti mohou ztratit energii a vy můžete spolu dělat něco zábavného. Jaké hry jsou vhodné pro hraní venku? Existuje mnoho vnějších variantů klasických her. Existují například velké šachy a draftové hry, se kterými můžete soutěžit venku. Bojíte se nachlazení? Potom si raději vyberte aktivnější hru, například švédskou hru kubb. Během této zábavné skupinové hry se pokusíte eliminovat druhý tým převrhnutím dřevěných sloupů. A pokud nemáte po ruce vůbec žádné atributy, také žádný problém. Potom si vyberte klasiku, jako například schovávanou nebo honičku. Máte-li čas, je také velmi pěkný nápad připravit hledání pokladu. Ale bez ohledu na to, jakou vnější hru si vyberete, vaše děti vám už nebudou pomáhat poté, co se venku vyřádí.

5. Rozjasněte svůj den

Dny mohou být kratší a tmavší, přesto si dokážete užít spoustu světel. Právě proto se na mnoha místech právě teď pořádají festivaly světla. Během těchto akcí si můžete prohlédnout skutečná světelná umělecká díla. Navrženo je to na každém místě jiné. Co je však všude stejné: hlavní roli hraje barevné světlo. Například v Amsterdamu se plavíte přes kanály a obdivujete více než dvacet světelných uměleckých děl různých umělců. V Londýně objevíte při procházce magický a interaktivní 3D světelný svět. Během Lux v Helsinkách umělci přeměňují známá místa a budovy na městská umělecká díla.

6. Ice Ice Baby!

Je úžasné, co dokážou ledoví umělci vyrobit z ledu. Během festivalu ledových soch můžete obdivovat ta nejzvláštnější umělecká díla. Dobrá zpráva: v tomto ročním období se v Evropě koná mnoho takových festivalů. Umělci vyrábějí ledové sochy tak, že je pomocí nástrojů tvoří z pevného bloku ledu. Nastává ruční hoblování, sekání a ostření, dokud nevzniknou nejkrásnější umělecká díla. Největší festival ledových soch v Evropě můžete vidět ve Zwollu. Naleznete zde 275 000 kilogramů ledových uměleckých děl vysokých až šest metrů. V polské Poznani se stará tržnice v polovině prosince mění ve skutečnou zahradu ledových soch. Během festivalu se konají i působivé soutěže, v jejichž rámci mají umělci jeden den na to, aby vytvořili nejkrásnější obraz z bloku ledu.

7. Jděte se podívat na Betlém

Možná máte doma betlém u vánočního stromku. Ale velmi speciálně je navštívit betlém v životní velikosti. Tuto tradici lze nalézt na mnoha místech po celém světě. Někdy je Ježíšovo narození znovu ztvárněno skutečnými herci, včetně zvířat. Skvělá zábava je jít s dětmi a vyprávět jim vánoční příběh. Jedním z nejznámějších betlémů je ten v Římě nedaleko Baziliky svatého Petra na Náměstí sv. Petra. Tento betlém existuje již od roku 1982. Na vánočním trhu v nizozemském Soestu najdete skutečný živý betlém. Najdete zde nejen tradičního osla a vola, ale také králíky, slepice a kuřata. Děti mohou tato zvířátka hladit a mazlit se s nimi do sytosti. V Itálii jsou lidé do betlémů zbláznění. V sicilské vesničce Custonaci máte dokonce živý betlém v jeskyni, kde hraje nejméně 160 herců. Vyprávějí nejen biblický příběh, ale ukazují i ​​stará řemesla a zvyky.

Hledáte dokonalého průvodce vánočními dárky? Podívejte se na naše nejlepší vánoční dárky

Mega Milka

Mega Milka

Přizpůsobený hrnek - bílá

Přizpůsobený hrnek - bílá

Plyšový batoh

Plyšový batoh

Blog

Blog