Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

jak personalizovat vánoční dárky

Dárky můžete přizpůsobit jedinečným způsobem, ukážeme vám, jak na to!

Dárek nemusí být vždy drahý, ale jde o gesto, které ukazuje, že na někoho myslíte a že někdo je pro vás výjimečný. Překvapte tedy někoho dárkem vyrobeným speciálně pro něj. Každý z našich dárků má svoji vlastní metodu personalizace a my vám ukážeme, jak si je přizpůsobit. Je obzvláště důležité, abyste letos obdrželi vánoční dárky včas. Začněte hledat ty nejlepší dárky už teď!


Gravírování skleněných dárků

Gravírování skleněných dárků

Hledáte originální dárek nebo milou maličkost? Už jste někdy mysleli na gravírované sklo? Na YourSurprise si můžete nechat vyrýt krásný design do sklenice na víno, sklenice na šampaňské, sklenice na čaj, sklenice na whisky, sklenice na pivo nebo sklenice na vodu. Pomocí nejnovějších technik umíme gravírovat na všechny druhy skla. Děláme to pomocí laseru, který vygravíruje váš potisk do skla. Váš potisk je proto bezpečný a můžete jej jednoduše vložit do myčky nádobí. Všechny sklenice jsou gravírovány v naší dárkové dílně v Zierikzee. Po gravírování sklenice opatrně umístíme do speciálních přepravních krabic, abychom zajistili, že sklenice budou doručeny neporušené! Pár nápadů na gravírování skla: datum, které je důležité mezi dvěma lidmi, prsten symbolizující datum svatby, jméno obdarovaného, ​​ale samozřejmě možné je i logo vaší firmy. Kontaktujte naše obchodní oddělení.


Vánoční koule

Personalizovaná vánoční ozdoba

Věděli jste, že vánoční koule přizpůsobujeme speciálně na Vánoce? Naše speciální vánoční koule jsou fotodárek, kterým můžete na Vánoce obdarovat každého. V editoru přidáte do návrhu fotografii vás a vašeho bratra nebo sestry nebo vaší rodiny a my vám pošleme velmi jedinečnou vánoční ozdobu. Personalizovanou vánoční kouli však můžete nechat doručit i přímo domů příjemci. Překvapení! Je to perfektní doplněk k vánočnímu stromku. Takto budete mít kolem sebe pořád nějaké známé tváře!



potisk hrnků

Vytiskněte si hrnek s fotografií

Hrnky s potiskem jsou velmi oblíbené dárky a my víme proč: jsou velmi pěkným dárkem, kterým někoho překvapíte. Kromě známého bílého hrnku máme také hrníčky s barevným vnitřkem (růžové, červené, žluté nebo černé), fotbalové hrnky a mega hrnky. Ale máme také speciální magické hrnky, kde se váš design nebo fotografie objeví až po vložení horkého nápoje. Způsob, jakým personalizujeme naše hrníčky, nazýváme balení. Návrh, který vytvoříte v editoru, vytiskneme a poté jej omotáme kolem hrníčku předtím, než jde do pece nebo balicího stroje. Jak personalizujete hrnek? Vzhledem k tomu, že design hrníčku jde po celém obvodu, máte široké plátno pro vaše kreativní myšlení. V editoru si můžete vybrat z různých designů, ale možná jste natolik kreativní, že si dokážete vytvořit vlastní design. Můžete si vytisknout hrnek se speciální fotografií, může to být jedna fotka nebo fotografická koláž. Můžete na něj umístit i jméno nebo text, aby příjemce obdržel i speciální zprávu. Koho byste chtěli překvapit hrníčkem?



dětské čepice s potiskem

Vytiskněte si kus oblečení, například dětskou čepici na Vánoce

Kromě velmi pěkných vánočních koulí a chutných čokoládových dárků nabízíme jako dárek i oblečení. Metoda personalizace, kterou používáme při látkových dárcích, je potisk. V YourSurprise tiskneme téměř na každý typ oblečení, jaký si dokážete představit: pro ženy, muže i děti. Máme pohodlné mikiny s kapucí, svetry a pulovry, které můžete potlačit vpředu i vzadu, ale také dupačky, čepice a bryndáčky. Do editoru přidáte jméno a případně fotografii a my váš vánoční dárek vytiskneme v té nejlepší kvalitě. Jak si můžete přizpůsobit čepici? Naše dětské čepice mají roztomilé ilustrace a prostor pro jméno batolete. Vždy si můžete vybrat z různých písmen. Pokud chcete vytisknout o něco větší kus oblečení, jako například tričko, je často k dispozici i druhý řádek textu.


kniha s personalizovaným jménem a fotografií

Přizpůsobte si knihu jménem a fotografií

Není to ten nejlepší dárek, když si přečtete knihu, která je vám speciálně věnována nebo ve které hrajete hlavní roli? Na YourSurprise naleznete personalizovanou knihu pro každý věk a v každém žánru. Takto máte jedinečný dárek pro každého! Personalizované knihy se v posledních letech stávají stále oblíbenějším dárkem. S knihou se jménem máte jistotu skutečně originálního a osobního dárku, kterým knihomole určitě překvapíte! Takto si personalizujete knihu jménem a fotografií: některé knihy můžete personalizovat jménem, ​​takže čtenář/příjemce hraje v knize hlavní roli. Jiné knihy, jako například naše kuchařky nabízí také možnost přidat fotku na obálku. To je super osobní! Můžete také zanechat speciální zprávu, aby byl příjemce zcela překvapen. A některé knihy jsou dokonce ve formátu XXL. To je opravdu optimální požitek.


Jaký dárek hledáte na Vánoce? Přečtěte si našeho průvodce dárky, abyste si mohli objednat ten nejlepší dárek pro každého ve vaší rodině a skupině přátel. Ale hlavně objednávejte včas před Vánocemi, aby byly dárky pod stromečkem i během svátků.

Hledáte dokonalého průvodce vánočními dárky? Napsali jsme kompletní blog se všemi druhy nápadů na vánoční dárky.

Objevte všechny vánoční dárky>>>