Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Het is bijna weer Vaderdag! Heb jij de leukste, stoerste, liefste en knapste papa van de hele wereld? Dan is dit de dag om jouw vader eens flink te verrassen. Je kunt van alles bedenken, van leuke cadeaus tot een mooie knutsel of misschien wel een combinatie van beiden. Heb je nog geen cadeau? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben een aantal simpele tips, om deze dag extra leuk te maken, voor je op een rijtje gezet.

Voor de papa die altijd bij de BBQ staat

Het zonnetje begint al lekker te schijnen. De lente hangt in de lucht en straks kunnen we weer volop genieten van heerlijk zomerweer. Wat doet een papa het liefst wanneer de temperatuur boven de 20 graden ligt? Juist ja, de bbq tevoorschijn halen.

Wil je hem verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan een notitieboekje en zoek op internet heerlijke bbq-recepten op. Dit kun je vervolgens in het zelfgemaakte notitieboekje opschrijven zodat papa altijd de heerlijkste gerechten kan maken. Heeft hij zelf ideeën voor lekkere recepten? Dan kan hij dat later natuurlijk ook opschrijven in het boekje. Wil je liever een kant en klaar bbq-boek geven? Dan kan dat ook. Het Smokey Goodness boek is een prachtig exemplaar voor vaders. Een dikke aanrader voor een lekkere maaltijd.

Kent je vader alle recepten uit zijn hoofd? Wat dacht je dan van een stoere houten plank voor vlees, vis en groenten? Graveer de naam van chefkok papa in de plank en wij weten zeker dat hij vol trots zijn gerechten gaat serveren.

Voor de papa die altijd zijn sleutels kwijt is

Kan papa soms een sloddervos zijn en is hij altijd maar die autosleutels kwijt? Dan is een sleutelhanger DE oplossing. Kies een aantal leuke foto's uit van jou en je vader (of misschien wel van het hele gezin) en binnen een paar tellen heb jij een originele sleutelhanger gemaakt. Omdat het een klein cadeautje is, kun je er natuurlijk een prachtig cadeau van maken door het zelf in te pakken. Vergeet daarna niet waar je het cadeautje verstopt hebt hè? Want jij mag nu even niet de sloddervos zijn ;).

Voor alle thuiswerkende papa's

Werkt jouw vader altijd veel thuis en wil je hem iets geven wat hij goed kan gebruiken? Wat dacht je van een muismat met een stoere foto of een magic mok? Wanneer hij een kopje thee of koffie drinkt, komt er opeens iets moois tevoorschijn. Een saaie werkdag thuis is dan opeens een stuk leuker. En heeft hij nog een saai plekje aan de muur in zijn kantoor? Maak dan een toffe poster met foto's, tekeningen of een lieve motiverende spreuk!

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Zakázkový dřevěný servírovací talíř

Kožená zástěra - recyklovaná

Kožená zástěra - recyklovaná

Grilovací Náčiní

Grilovací Náčiní

Pro tatínky, kteří vždy žádají ponožky

Nový přírůstek do našeho sortimentu, skvělý dárek pro tatínky, kteří se vždy ptají naponožky : ponožky na míru! Můžete si je personalizovat přidáním fotografie podle vlastního výběru nebo skvělých ilustrací. Kdo by neměl radost z páru veselých ponožek na nohou? Každý skvělý táta by rád nosil ponožky s fotografií svých roztomilých dětí.

Pro tatínky, kteří rádi tráví čas doma

Pokud váš otec rád sleduje filmy, seriály nebo jiné zábavné pořady a občas si na pohovce potají zdřímne, překvapte ho krásným dárkem.polštář s fotografií celé rodiny. Jeho vlastní polštář, jen pro něj. Mohl by si ho vzít i do práce a použít ho jako malou oporu zad.

Pro tatínky, kteří mají rádi chutné pochoutky

Pokud má váš tatínek opravdovou chuť na sladké a je známý tím, že zhltne všechny dobroty, darujte mu jeho vlastní čokoládovou zásobu! Na výběr je spousta čokoládových dárků, všechny jsou opatřeny sladkým textem a/nebo fotografií. V kombinaci s personalizovanýmpuzzle aby si mohl vychutnávat čokoládu. Pokud váš otec dává přednost dobrému pití, podívejte se na naše lahodné pivo, víno nebo lihoviny.

Nejúžasnější táta na světě. Certifikováno!

Pokud považujete svého tátu za absolutně nejlepšího tátu na celém světě, udělejte to oficiálně s osobním dárkem.certifikát. Dokonalý doplněk pro jeho kancelář nebo mužskou jeskyni.

Pro superhrdiny a milé tatínky

Pokud je váš otec váš superhrdina, překvapte ho tím.Kniha Ollimania 'Můj velký hrdina'. Tato kniha umožňuje tatínkovi hrát hlavní roli se slonem Ollim a dokonce obsahuje certifikát pro nejlepšího tatínka! Přidejte jméno svého tatínka, aby se mohl vydat na parádní dobrodružství s Ollim.

Pokud považujete svého tátu za toho nejsladšího, dejte mu tohle.Kniha Drahý tatínek. Je to o zvláštním poutu mezi vámi a vaším otcem a ukáže mu, jak moc pro vás znamená. Dokonce můžete přidat i své vlastní jméno, čímž se stane mimořádným dárkem pro vašeho tátu.

25 důvodů, proč je tvůj táta ten nejlepší

25 důvodů, proč je tvůj táta ten nejlepší

Tipy na dárky pro tátu, který miluje dobré jídlo

Tipy na dárky pro tátu, který miluje dobré jídlo

Jak napsat přání ke Dni otců

Jak napsat přání ke Dni otců

Ponožky

Ponožky

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Den otců termoska hrnek

Den otců termoska hrnek

Foto hodiny

Foto hodiny

Toblerone

Toblerone