Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Nápad na dárek č. 1: Dřevěné balanční kolo na míru

Pokud vaše dítě rádo závodí samo, sleduje závody motorek nebo se právě začalo batolit, je tato personalizovaná dřevěná balanční motorka ideální! Není jen skvělé na pohled, ale může jim pomoci najít rovnováhu, když rostou.

Vaše osobní dřevěné balanční kolo je vyrobeno ze silného bukového multiplexu s bukovými detaily. Toto speciální dřevo neobsahuje třísky, takže je pro děti naprosto bezpečné. Sedlo je vybaveno měkkým polštářkem pro větší pohodlí. Kolo si můžete personalizovat jménem s textem dle vlastního výběru, takže je skutečně osobní, mimořádně roztomilé a tak velmi vhodné pro Instagram. Skvělý dárek pro vaše vlastní ratolesti nebo další děti ve vašem životě. Koho tímto skvělým balančním kolem překvapíte? Nápad na dárek č. 2: Personalizovaná stolní hra

Pokud váš malý bratr, bratranec nebo syn rád hraje deskové hry s kamarády nebo s rodinou, proč mu nevytvořit vlastní deskovou hru na míru? YourSurprise nabízí různé personalizované deskové hry: šachy, dámu, hru na husu a rodinnou hru.

Vaše personalizovaná stolní hra je vyrobena z odolného tvrdého kartonu a obsahuje vše, co potřebujete, například šachové nebo šachové figurky nebo pěšce, takže můžete ihned začít hrát. Vytvořit si vlastní jedinečnou deskovou hru je snadné! Stačí přidat fotografii, jméno a/nebo text podle vlastního výběru a my vám ho vytiskneme na desku, dokonalý obrázek a v plné barvě.

Nápad na dárek č. 3: Personalizovaná dětská kniha - Malý astronaut

Knihy jsou pro všechny, pro malé i velké. Tato zajímavá dětská kniha je celá o vesmíru! V knize "Malý astronaut", která vznikla ve spolupráci s astronautem André Kuipersem, může vaše ratolest cestovat vesmírem, navštívit planety a dozvědět se o nich vše potřebné. Knihu můžete personalizovat jménem, fotografií a osobním vzkazem dle vlastního výběru a vytvořit tak zábavný a naučný dárek. Ideální pro každého malého dobrodruha, stačí si nasadit vesmírnou helmu a vyrazit!

Nápad na dárek č. 4: Personalizovaný fotbalový míč

Pokud je vášnivým fanouškem fotbalu, s tímto personalizovaným fotbalovým míčem zaručeně skórujete! Fotbalový míč má klasický černobílý vzor a lze jej během chvilky personalizovat jménem podle vlastního výběru. Stačí v našem online editoru přidat jméno a případně jeden z našich zábavných vzorů. Na výběr máte spoustu skvělých vzorů, včetně vlajek různých zemí, a jsme si jisti, že najdete ten pravý, který přidáte. Fotbalový míč je připraven k použití, takže se dítě může rovnou pustit do střílení gólů.

Pokud stále nevíte, jaký dárek pro chlapce vybrat, obraťte se na náš zákaznický servis. Rádi vám pomohou najít dokonalý dárek!

Dřevěná tříkolka s názvem

Dřevěná tříkolka s názvem

Stolní hry

Stolní hry

Malý astronaut - André Kuipers

Malý astronaut - André Kuipers

Blog

Blog