Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Páni, to je ale milník! Vašemu děťátku je jeden rok, což je mimořádně výjimečná událost, kterou budete chtít oslavit ve velkém stylu. Krásný dort a krásná výzdoba jsou nezbytnou podmínkou pro fantastickou oslavu a ty nejroztomilejší fotografie. Přečtěte si další tipy, jak udělat první narozeniny vašeho děťátka nezapomenutelnými.

Tip č. 1: Výběr správného času

Může být lákavé uspořádat oslavu na celý den a pozvat spoustu rodiny a přátel, ale nejdůležitější částí plánování je výběr času, který bude pro vaše dítě nejlepší. Narozeniny jsou zábava, ale mohou být náročné, a je nezbytné zajistit, aby se vaše dítě cítilo dobře. Udělejte to tak, že vyberete denní dobu, kdy bude odpočaté a v nejlepší pohodě, například po odpoledním spánku. Nedělejte si příliš velké starosti, pokud se spánek nekoná nebo je vaše dítě unavené; to nemůžete ovlivnit. Prostě si užívejte hezké chvíle a nechte se unášet proudem, pokud vaše dítě usne!

Tip č. 2: Krásný, jedinečný ubrus

Pokud se chcete vyhnout celodennímu pobíhání mezi hosty, vytvořte stůl se spoustou chutných dobrot a nápojů a dejte hostům najevo, že se mohou obsloužit sami. Dokonalý základ dodá personalizovaný ubrus s fotografiemi oslavence nebo oslavenkyně; perfektně upoutá pozornost, rozproudí konverzaci a navíc je slavnostní.

Ubrus lze prát na 40 °C, což znamená, že jej lze používat opakovaně.

Tip č. 3: Zábavné ubrousky

Pokud byste se chtěli ještě více rozšoupnout, přidejte na stůl také zábavné personalizované ubrousky! Ty lze také vytvořit v našem online editoru, a to během chvilky nahráním vybraných fotografií. Použijte je jako ubrousky nebo jako dekoraci na menší vedlejší stoly.

Ubrousky lze prát také na 40 °C.

Tip č. 4: Speciální narozeninový talíř

Pokud připravujete nebo objednáváte lahodný narozeninový dort, není lepší způsob, jak ho naservírovat, než na speciálním narozeninovém talíři! Můžete si vybrat ze zábavných vzorů a přidat jméno nebo fotografii svého dítěte, aby byl skutečně osobní. Talíř je vyroben z odolného plastu, takže jej lze používat velmi dlouho. Vaše dítě si bude rádo připomínat své narozeniny pokaždé, když použije svůj speciální talíř!

Tip č. 5: Narozeninový bryndák

Pro vaše dítě bude pravděpodobně trochu náročné vychutnat si dort, aniž by udělalo nepořádek, což znamená, že bude pravděpodobně od hlavy až k patě pokryté dortem, polevou a máslovým krémem. Pořiďte jim roztomilý osobní bryndák, který ochrání jejich narozeninový outfit!

Bryndák lze personalizovat jménem podle vlastního výběru a je k dispozici v modré, světle modré, šedé, fuchsiové, světle růžové a bílé barvě. Stačí si vybrat barvu a vytvořit parádní narozeninový bryndák!

Tip č. 6: Dárek, který vydrží

Výběr dárku k prvním narozeninám může být jednou z nejdůležitějších voleb, kterou cítíte, že musíte udělat, ale dobré je, že vaše dítě bude milovat cokoli, což znamená, že můžete vybrat něco, co milujete i vy! Doporučujeme zvolit dárek, který vydrží, například odolné dřevěné hračky s personalizovaným jménem vašeho děťátka. Nabízíme spoustu krásných možností, například kočárek, nákladní kolo, balanční kolo, tříkolku, odstrkovadlo a hračku 3 v 1 na tlačení.

Přizpůsobené ubrousky

Přizpůsobené ubrousky

Deska k narozeninám

Deska k narozeninám

Bryndáček

Bryndáček

Blog

Blog