Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Všichni víme, že krásné vůně dokážou vrátit vzpomínky, navodit dobrou náladu nebo dát našemu prostoru krásný, útulný pocit! Sestavili jsme naše oblíbené voňavé dárky, perfektní jako pohoštění pro vás nebo vaše blízké!

Tip na dárek č. 1: Personalizovaná vonná svíčka

Tato vonná svíčka od Your Own Label má nádhernou vůni jasmínu a vanilky. Jasmín může být ohromující sám o sobě, ale je dokonalý v kombinaci s jemnou vanilkou. Tato vonná svíčka je skvělým doplňkem do každé domácnosti, ať už si chcete dopřát nebo hledáte jedinečný dárek pro kolaudaci.

Vytvořit si vlastní vonnou svíčku je snadné. Jednoduše přidejte svou oblíbenou fotografii a/nebo jméno dle vlastního výběru v našem online editoru!

Tip na dárek č. 2: Malé osobní vonné svíčky

Pokud hledáte perfektní originální laskavosti, které rozdáte na večírku nebo oslavě, tyto malé personalizované vonné svíčky jsou perfektní! Tyto vonné svíčky v plechovce mají krásnou vanilkovou vůni a plechovku lze používat ještě dlouho po zhasnutí svíčky!

Vonné svíčky lze snadno personalizovat pomocí zábavného designu, textu a/nebo fotografie, možnosti jsou nekonečné.

Tip na dárek č. 3: Personalizovaný rákosový difuzér

Tento personalizovaný rákosový difuzér The Gift Label má fantastickou „kořeněnou & royale“ vůni a je ideálním dárkem pro někoho, kdo se právě přestěhoval, nebo aby dal milované osobě vědět, že na ni myslíte. Mohli byste si dokonce dopřát, samozřejmě!

Výrobky Gift Label jsou nejen krásné, ale také 100% veganské a láhve jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu. Navrhování těchto personalizovaných vonných tyčinek je rychlé a snadné. Stačí vyplnit jméno dle vašeho výběru a/nebo nahrát fotografii spolu s osobní zprávou pro příjemce.

Tip na dárek č. 4: Personalizované mýdlo na ruce

Mytí rukou nebylo nikdy zábavnější než s lahví personalizovaného mýdla na ruce The Gift Label a je to perfektní doplněk do každé kuchyně nebo koupelny. Toto mýdlo na ruce The Gift Label lze personalizovat textem nebo jménem, které si vyberete, což z něj činí skutečně originální osobní dárek.

Mýdlo na ruce je jemné k rukám a má fantastickou vůni kumquatu a bourbonské vanilky. Mýdlo je veganské a bez sulfátů a barviv. Voděodolnou nálepku na 100% recyklované láhvi můžete personalizovat jménem nebo textem dle vlastního výběru.

Vonná svíčka Jasmín-vanilka

Vonná svíčka Jasmín-vanilka

Wellness dárková sada - The Gift Label

Wellness dárková sada - The Gift Label

Aromatické tyčinky - The Gift Label

Aromatické tyčinky - The Gift Label

Mýdlo na Ruce

Mýdlo na Ruce

Tip na dárek č. 5: Personalizované mléko na ruce

Všechno to mytí rukou může vaše ruce vysušit, a proto je důležité se o své ruce dobře starat. S tímto mlékem na ruce The Gift Label budou vaše ruce během chvilky opět hebké. Krém na ruce je skvělým dárkem pro vás samotné a také jako zábavný originální dárek pro milovanou osobu.

Vůně mléka na ruce je stejná jako u mýdla na ruce, díky čemuž jsou tyto dva produkty ideální dárkovou sadou. Koho překvapíš?

Tip na dárek č. 6: Personalizovaná dárková sada Love, Beauty & Planet

Relaxujte s krásnou personalizovanou dárkovou krabičkou Love, Beauty & Planet? Překvapte ty nejmilejší lidi kolem sebe dárkovou sadou Love, Beauty and Planet, která obsahuje tři báječné produkty: šampon, sprchový gel a tělové mléko z vonné řady Coconut Water & Mimosa Flower a jsou umístěny v krásné osobní dárkové krabičce.

Dárkovou krabičku si můžete přizpůsobit přidáním jména a fotografie k designu, aby byla skutečně osobní.

Ax Dárková sada Magic Mug

Ax Dárková sada Magic Mug

Love, Beauty & Planet -Personalizovaná sada

Love, Beauty & Planet -Personalizovaná sada

Krém na Ruce

Krém na Ruce

Blog

Blog