Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Svobodní na Valentýna Nejromantičtější den v roce je za dveřmi, ale možná se na něj letos netěšíte. Možná se váš vztah nedávno rozpadl nebo jste prostě ještě nepotkali spřízněnou duši. Víme, že Valentýn může být nepříjemný, když jste nezadaní, ale rádi bychom vám poskytli několik praktických tipů, jak si tento den zpříjemnit, i když nemáte romantickou lásku, se kterou byste ho mohli sdílet.

Tip č. 1: Strávit den s přáteli

Přátelé mají cenu zlata! Ať už se nám daří, nebo nám život hází klacky pod nohy, obracíme se na ně. Proč tedy neuspořádat něco zábavného se všemi svými (nezadanými) přáteli? Proměňte ji v oslavu vašeho přátelství a sdílejte lásku raději tímto způsobem. Věděli jste, že ve Finsku je 14. únor dnem věnovaným přátelům? Říká se mu Ystävänpäivä a Finové si obvykle vyměňují dárky s přáteli, rodinou, sousedy a kolegy.

Tip č. 2: Nechte se hýčkat

Mezi studiem, prací, domovem a rodinou může být každodenní život hektický. Svatý Valentýn může být příležitostí k tomu, abyste si odpočinuli a dali přednost sobě samým a dopřáli si speciální péči, například návštěvu kadeřníka nebo kosmetičky, výlet do lázní, víkendový pobyt... Vyberte si něco, co vám udělá dobře a přivede vás do stavu naprostého uvolnění.

Tip č. 3: Dopřejte si

Opravdu potřebujete výmluvu, abyste si dopřáli? Možná ne, ale pokud nějakou hledáte, Valentýn může být ideální příležitost! Vždyť v tento romantický den všichni dostávají a dávají dárky. Dopřejte si ten jeden dárek, který máte v nákupním košíku už několik měsíců.

Tip č. 4: Překvapte někoho, koho máte rádi

Možná ve svém životě nemáte romantickou lásku, ale to neznamená, že nemůžete překvapit někoho jiného, kdo je pro vás výjimečný! Blízkého přítele, milou maminku nebo kolegu v práci, který je vám vždy k dispozici, když ho potřebujete. Vyberte si přáníčko se sladkým vzkazem nebo tabulku lahodné čokolády. Některé z našich oblíbených:

Tip č. 5: Najděte si čas na své koníčky

Není vždy snadné najít si čas na své vášně. Život může být hektický, a proto vám nakonec zbývá jen málo času na něco jiného než na práci. Zatímco si všichni užívají večeře při svíčkách a další romantické aktivity, věnujte nějaký čas tomu, co rádi děláte. Ať už je to psaní, sport nebo jiná volnočasová aktivita, čas strávený tím, co máme rádi, je vždy dobře strávený čas!

Mega Milka

Mega Milka

Kniha fotografií Valentýna

Kniha fotografií Valentýna

Mega Bear

Mega Bear

Blog

Blog