Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Není nic sladšího než krásný dětský pokojíček, ve kterém na miminko čekají roztomilé oblečky. Pokud čekáte miminko nebo hledáte skvělý dárek pro miminko, přečtěte si náš blog, kde najdete spoustu tipů na doplňky do dětského pokoje a krásné dárky pro miminko.

Dětská deka se jménem dítěte

Jedním z našich nejoblíbenějších dárků je tato sladká dětská deka. Deka je vyrobena z měkké fleecové tkaniny, takže je mimořádně příjemná. Deku si můžete přizpůsobit podle svého přání a vybrat si z různých sladkých vzorů v naší redakci, jako je mráček, wigwam, auto, medvídek nebo králíček. Přidejte jméno děťátka a vytvořte během chvilky jedinečnou dětskou deku.

Další zábavnou možností jemilníky dětská dekas čísly 1 až 12. Položte dítě na deku a označte počet uplynulých týdnů nebo měsíců. Je to dokonalý způsob, jak vytvořit fotografii každého týdne nebo měsíce, který bylo vaše dítě s vámi, a sledovat, jak moc se změnilo a vyrostlo. Báječný nápad do alba pro miminko! Dětský polštářek

Tento měkký dětský polštářek o rozměrech 40 x 40 cm je další roztomilou možností. Na polštářek můžete napsat jméno dítěte, datum narození, váhu a jeho fotografii. Vyberte si z našich sladkých vzorů v našem editoru a jednoduše přidejte informace. Skvělý dárek pro rodiče i krásná památka.

Vlastní fleece foto deka

Vlastní fleece foto deka

Polštáře a polštáře

Polštáře a polštáře

Vyšívané prostěradlo do postýlky nebo kolébky

Vyšívané prostěradlo do postýlky nebo kolébky

Dětský plakát se znakem hvězdy nebo písmenem

Ve spolupráci se společností Milestone® jsme vytvořili tento sladký plakát s hvězdným znamením dítěte nebo prvním písmenem jeho jména. Verze s hvězdným znamením zobrazuje polohu hvězd. Verze s písmeny zobrazuje první písmeno jména dítěte s roztomilou ilustrací. Na plakát můžete přidat tři části textu, například křestní jméno dítěte, datum narození a citát. Plakáty pro miminka jsou vyrobeny z pevného tvrdého kartonu a mají lesklou povrchovou úpravu. Lze je vystavit na stěnu nebo povrch.

Roztomilé dětské znamení

Tuto sladkou dětskou cedulku lze vystavit na stěnu nebo povrch. Vyberte si z mnoha roztomilých vzorů a vytvořte si ceduli, která bude ladit s výzdobou vašeho dětského pokoje. V závislosti na zvoleném designu pak můžete přidat fotografii, jméno a/nebo další text dle vlastního výběru. Nápis se skvěle hodí na dveře do dětského pokoje nebo jako decentní oznámení o narození dítěte na vchodových dveřích! Nálepka na okno se jménem dítěte

Naše samolepky na okno se jménem dítěte jsou velmi oblíbené. Tyto samolepky nelze přehlédnout, takže jsou ideální pro oznámení narození vašeho dítěte světu. Jsou také ideální na okno dětského pokoje a jsou k dispozici v modré, světle modré, růžové a šedé barvě. Vyberte si barvu a přizpůsobte si samolepku podle svých představ. K dispozici máme různé vzory, například se srdcem, lvem, žirafou nebo čápem. Pokud byste raději zůstali u textu, máme k dispozici také textové návrhy, například "Je to kluk" nebo "Je to holka".

Tip: Pokud chcete novopečené rodiče překvapit při jejich příjezdu domů s jejich uzlíčkem radosti, nainstalujte samolepku na okno ještě před jejich příjezdem!

Samolepka se snadno instaluje a snadno odstraňuje.

Samolepka na zeď se jménem dítěte

Dodejte svému dětskému pokoji dokonalý vzhled pomocí krásné samolepky na zeď. Samolepka na zeď je k dispozici ve velikostech 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm a 60 x 60 cm. To znamená, že si můžete vybrat menší, decentní samolepku se jménem nebo se pustit do velkého designu s nepřehlédnutelným vzorem. Vybírat můžete z různých vzorů, na kterých je například velryba, hvězda, několik hvězd, plameňák, koruna, medvěd, jelen, dva medvědi, sova, liška nebo raketa. Každá samolepka nabízí možnost přidat jméno dítěte, čímž vznikne samolepka na zeď, která dodá dětskému pokoji skutečně osobní nádech. Další roztomilé dárky pro děti.

Ale hej, máme toho víc! Pokud hledáte další sladké dárky pro novorozence nebo rozkošné doplňky do dětského pokoje, máme široký výběr právě pro vás. Od plyšových hraček po plakáty s milníkovými písmeny, roztomilé dětské židličky a dokonce i roztomilé doplňky k výzdobě palandy , objevíte dokonalý dárek, který vykouzlí úsměv a teplo každému malému dítěti.

Milestone® rodný list s iniciálami

Milestone® rodný list s iniciálami

Dětská židle

Dětská židle

Blog

Blog