Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Jedno čínské přísloví říká: ‚Dobrý soused je neocenitelný poklad‘, a my s ním souhlasíme! Ať už si jejich děti hrají s vašimi dětmi, dovolili vám půjčit si sekačku na trávu nebo si prostě rádi popovídáte, dobří sousedé jsou opravdu ti nejlepší. Proto jsme dali dohromady tento blog plný nápadů, jak překvapit své sousedy a dát jim najevo, jak moc si jich vážíte.

Jak poděkovat svému sousedovi

Some neighbours help keep an eye on the neighbourhood. Other neighbours will water your plants when you’re not home. Perhaps the neighbourhood kids walk your dog sometimes because they love your cuddly furball. You can often count on your neighbours, so it is important to let them know how happy you are to have them around. Thank your neighbours with an XXL Côte d'Or chocolate bar

If you’d like to thank your neighbours in a meaningful way, go for this Côte d'Or chocolate bar! This XXL bar includes 5 chocolate bars in milk, dark and milk-hazelnut chocolate. Show them you're thinking of them with this XXL chocolate bar. Surprise your neighbours with a Frank about tea box

If you like to get together to enjoy a nice cup of tea, this personalised Frank about tea box is perfect. In addition to the tea box, this gift also includes two non-personalised tea glasses and Frank about tea varieties. Frank about tea was born out of a passion for change in the tea industry. Frank about tea strives to deliver delicious tea, starting with fresh tea straight from the source, right to your door.

Thank your neighbours with a personalised water bottle

Perhaps you have a neighbour who is sporty and works out regularly? In this case, it is important for them to carry plenty of water, especially when the sun’s out. A water bottle is just as handy for less strenuous activities, such as reading a book in the garden. This water bottle will keep your product cool for a long time, whichever activity has your neighbour’s preference!Někteří sousedé pomáhají hlídat okolí. Ostatní sousedé budou zalévat vaše rostliny, když nejste doma. Možná, že sousedské děti někdy venčí vašeho psa, protože milují váš mazlivý furball. Na své sousedy se můžete často spolehnout, a proto je důležité jim dát najevo, jak jste rádi, že je máte nablízku.

Poděkujte svým sousedům XXL čokoládovou tyčinkou Côte d'Or

Pokud byste chtěli svým sousedům smysluplně poděkovat, jděte do této čokoládové tyčinky Côte d'Or! Tato XXL tyčinka obsahuje 5 čokoládových tyčinek v mléčné, hořké a mléčně-oříškové čokoládě. Ukažte jim, že na ně myslíte s touto čokoládovou tyčinkou XXL.

Překvapte své sousedy krabicí od čaje Frank about

Pokud se rádi sejdete a vychutnáte si šálek dobrého čaje, tato personalizovaná krabička Frank about tea je perfektní. Kromě čajové krabičky obsahuje tento dárek také dvě nepersonalizované čajové sklenice a Frank o odrůdách čaje. Frank o čaji se zrodil z vášně pro změnu v čajovém průmyslu. Frank about tea se snaží doručit lahodný čaj, počínaje čerstvým čajem přímo od zdroje, až k vašim dveřím.

Poděkujte svým sousedům personalizovanou lahví na vodu

Možná máte souseda, který je sportovně založený a pravidelně cvičí? V tomto případě je důležité, aby nosili dostatek vody, zvláště když je venku slunce. Láhev na vodu se hodí i pro méně namáhavé činnosti, jako je čtení knihy na zahradě. Tato láhev na vodu udrží váš produkt v chladu po dlouhou dobu, bez ohledu na činnost, kterou váš soused preferuje!

Šálek čaje

Šálek čaje

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Láhev na pití

Láhev na pití

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Pokud jsou v okolí malí, kteří chtějí pomoci, překvapte je jejich vlastními zástěrami pro malé pomocníky! Naše dětská zástěra je vyrobena z pohodlné, robustní bavlněné směsi a je k dispozici v různých krásných barvách. Přidejte jméno, fotografii nebo text podle svého výběru a sledujte, jak se tváře dětí rozzáří, když dostanou svou vlastní zástěru.Thank your neighbours with something sweetPoděkujte svým sousedům něčím sladkým

If the neighbourhood kids come over to play with your little ones often, or help you out by walking your dog every now and then, this personalised candy jar full of tasty treats is the perfect way to put a smile on their faces!

Organise a neighbourhood partUspořádejte sousedskou párty

Pokud byste chtěli poznat nové sousedy nebo si jen užít posezení se svými stávajícími sousedy, grilování v sousedství je perfektní způsob, jak to udělat! Nechte každého připravit a přinést jídlo, takže ho bude dostatek pro každého a všichni můžete společně vyzkoušet nová jídla..

Poděkujte svým sousedům personalizovanou grilovací zástěrou

Pokud máte jednoho konkrétního souseda, který je králem nebo královnou grilování, překvapte ho jejich vlastní zástěrou. Tato kožená zástěra je vyrobena z vysoce kvalitní, rostlinami vyčiněné buvolí kůže. Na koženou zástěru lze vyrýt stylový design a jméno nebo text dle vašeho výběru.

Personalizované dětské zástěry

If there are little ones around who want to help out, surprise them with their very own little helpers aprons! Our children's apron is made of a comfortable, robust cotton blend and is available in various beautiful colours. Add the name, photo or text of your choice and watch the children’s faces light up when they receive their very own apron.

Dárková krabička - Sladkosti

Dárková krabička - Sladkosti

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Grilovací souprava v koženém pouzdře

Kožená zástěra s názvem

Kožená zástěra s názvem

Dětská zástěra

Dětská zástěra

Ozdobte svůj stůl personalizovanými ubrousky

Personalizované ubrousky s fotografiemi všech v sousedství jsou zábavným způsobem, jak ozdobit stoly pro setkání ve vašem sousedství. Přizpůsobte si je fotkami, jmény nebo koláží. Jednoduše vyberte počet ubrousků, které chcete objednat, a začněte s personalizací! Ubrousky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní bavlny, díky čemuž jsou stylové a odolné.

Udržujte to v chladu pomocí personalizované chladničky na víno

Bílá a růžová vína se nejlépe podávají studená a v horkém dni skvěle osvěží, a proto se hodí mít na stole při grilování chladničky na víno. Naše vinotéka je vyrobena z nerezové oceli s dvojitou stěnou, která zajišťuje, že víno zůstane vychlazené až do poslední kapky. Jednoduše přidejte název nebo text podle svého výběru a vyberte si jeden z našich návrhů v online editoru.

Pokud pořádáte hry, podívejte se na tyto skvělé nápady na ceny:

Přizpůsobené ubrousky

Přizpůsobené ubrousky

Unikátní chladič lahví

Unikátní chladič lahví

Pohár

Pohár

Blog

Blog