Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Jste o prázdninách svobodní? Nebojte se, i tak si můžete udělat super zábavný večírek s rodinou. Je obzvláště důležité vědět, že ačkoli to někdy může vypadat, že jste páté kolo u vozu, rozhodně tomu tak není. S těmito třemi tipy přežijete svátky bez problémů. Prožívá kamarádka nebo kamarád také poprvé svátky sama? Pak vám na závěr přinášíme čtyři sladké tipy na dárky, kterými je můžete překvapit.

Tip 1: Užívejte si svobodného stavu

Během svátků jsou páry vystaveny těžké zkoušce. Každý rok se musí rozhodnout, který den Vánoc stráví s kterou rodinou, a to je často doprovázeno napětím. Letos si s tím nemusíte dělat vůbec žádné starosti, protože si můžete užívat svůj status svobodného člověka bez stresu. Letos si sami vyberete, který den chcete své příbuzné navštívit, a překvapíte je dárky. Kdo ví, třeba si letos vyberete extra single sólo vánoční den tím, že se ponoříte do wellness centra nebo pojedete sami na dovolenou. Nemějte výčitky svědomí, pokud na sebe a své vlastní touhy během letošních svátků myslíte dobře. I pro vás by to měl být svátek!

Tip 2: Řešení otravných otázek u štědrovečerní večeře

Každý rok se čas od času objeví klasická otázka. Sedíte s celou rodinou u štědrovečerní večeře a po chvíli přijde otázka otázek: "Ty ještě nemáš přítele/přítelkyni?". Letos však může být otázka namířena na vás, a ne na vašeho sourozence. Nenechte se těmito nepříjemnými otázkami odbýt, ale naopak přijďte připraveni s cool odpovědí! Místo odpovědi "ne, už ne/ještě ne" přijď letos s připravenou odpovědí. Dejte tazateli najevo, že teď není čas na probírání vztahů a že vám podobné otázky neslouží. Tímto způsobem jste se s otázkou vypořádali najednou a můžete si dál užívat štědrovečerní večeři.

Tip 3: Kupte si pro sebe ten nejlepší dárek

Rozpočet, který jste předtím vyhradili pro svého partnera a jeho rodinu na tajného Ježíška, můžete nyní pěkně utratit za sebe! Kupte si ten jeden kousek oblečení, který jste si už dlouho vyhlédli, kupte si jednu knižní sérii, kterou milujete, nebo odjeďte na pár nocí pryč, abyste strávili nějaký čas o samotě. Není vůbec špatné se jednou za čas rozmazlovat!

Je váš nejlepší přítel na svátky také svobodný?

Pak si zahrajte na jejich tajného Santu a podstrčte jim pod stromeček tajný dárek. S těmito čtyřmi dárky je o letošních svátcích velmi překvapíte. Ukažte, že na ně myslíte, a ke každému dárku přidejte osobní vzkaz.

Co třeba tyto luxusní čokolády na Vánoce? S touto luxusní dárkovou bonboniérou vykouzlíte úsměv na tváři svého nejlepšího přítele. Dárková krabička je naplněna těmi nejlahodnějšími, ručně vyráběnými čokoládovými bonbony. Nebo váš nejlepší kamarád prostě miluje pivo! Pak mu jako dárek věnujte personalizovaný balíček na vaření piva. Pak si může celý proces vaření piva jednou vyzkoušet na vlastní kůži. Pořádáte se svým nejlepším kamarádem během svátků maraton Netflixu? Pak je tato personalizovaná whiskey Peaky Blinders skvělým nápadem. Ale co je také opravdu pěkný dárek, je tento přívěsek se srdíčkem na krk. Nechte si na něj vyrýt osobní vzkaz, například "nejlepší přátelé", a překvapte svého nejlepšího přítele tímto jedinečným přívěskem.

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Luxusní dárková krabička s čokoládou

Blog

Blog