Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Domov je odrazem naší bytosti a odjakživa byl znám jako místo ochrany a domova pro rodinu, proto je důležité se o něj starat co nejlépe.

Zde je několik nápadů, jak vdechnout místnostem v domě nový život:

1. Zbavte se nepotřebných předmětů.

Víme, jak těžké je opustit předměty, které jsou nám drahé, ale zbavení se harampádí může skutečně zlepšit vzhled místnosti a zanechat pocit pohody. Položte si otázku: Jak je to dlouho, co jsem tento předmět používal? Pokud si myslíte, že je to už dlouho, zbavte se ho! Pokud ho nechcete vyhodit, můžete ho dát do krabice a nechat ho ve skříni. Nemusíte vyhazovat vše, co jste již delší dobu nepoužívali. Samozřejmě, pokud máte předměty, které ve vás vyvolávají pozitivní pocity, jako jsou drobnosti nebo fotografie, máte právo si je ponechat, ale pokud si jich již nevšímáte, zkuste je vyměnit nebo přemístit!

2. Obklopte se zelení.

Rostliny svými barvami pozitivně ovlivňují náladu a produkcí kyslíku přispívají ke zdravějšímu prostředí. Někdy vyžadují úsilí, a pokud nemáte zelený palec, můžete se místo nich obrátit na sukulenty, které mají skvělé instinkty pro přežití.

3. Zvolte správné osvětlení.

Tmavé prostory vyvolávají nepříjemné pocity a často nezvyšují potenciál vašeho okolí. Přidáním správného osvětlení můžete zkrášlované místnosti dodat kvantový skok. Pokud můžete provést velké změny, snažte se do místnosti vpustit více přirozeného světla z oken, ale pokud to není možné, můžete se obrátit na umělé zdroje světla, jako jsou neony, lampy nebo staré dobré svíčky. Osvětlete místa, která chcete vylepšit, kde trávíte nejvíce času nebo která si zaslouží patřičnou pozornost.

4.Zvolte správný styl.

Dům s náhodnými předměty může být zajímavou volbou, ale může být také trochu matoucí. Vědět, který styl se k vašemu domovu hodí nejlépe, vám pomůže pečlivě vybrat, které dekorativní prvky k základnímu nábytku přidat. Můžete mít dům ve stylu shabby chic, tj. starožitný nábytek s moderním vzhledem a pastelovými barvami, nebo můžete mít dům v industriálním stylu s odhaleným zdivem a výraznými trubkami. Podle svého vkusu si najděte svůj styl a získejte inspiraci pro vylepšení svého domova.

5. Přidejte trochu lásky.

Přidat trochu lásky je jednoduché, zamyslete se nad tím, co vám dělá úsměv na tváři, a pokuste se přidat odkazy na tyto věci do celého domova. Pokud je například největší radostí vaše rodina, můžete přidat řadu aranžmá z fotografií nebo vytvořit koláž s nejkrásnějšími fotografiemi vašich výjimečných okamžiků. Zvolte správný rám nebo materiál, na který je vytisknete, například fotografii vytištěnou na dřevě, pokud máte rustikálnější styl, nebo fotografii na hliníku, pokud dáváte přednost modernímu stylu.

Zde je našich 5 návrhů, které dodají vašemu domovu nový, rafinovaný vzhled. Podívejte se na náš sortiment a získejte nové dekorativní inspirace.

Foto hodiny

Foto hodiny

Hliníkový foto panel

Hliníkový foto panel

Mýdlo na Ruce

Mýdlo na Ruce

Světlo se jménem

Světlo se jménem

Mini vánoční stromek v personalizovaném květináči

Mini vánoční stromek v personalizovaném květináči

Bambusový salátový příbor

Bambusový salátový příbor

PersPodložka pod myš XXL

PersPodložka pod myš XXL

Blog

Blog