Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Někteří si myslí, že jde o komerční záležitost, jiní si myslí, že je důležité dostat na Valentýna alespoň růži. My Holanďané jsme přízemní lidé, přesto máme tyto dny tajně velmi rádi. A samozřejmě je také příjemné dostat od své milované osoby malý dárek. Samozřejmě víte, že vás miluje, ale nikdy není na škodu to zdůraznit, že? Jak ale k Valentýnu přistupují ostatní národy v Evropě? Zeptali jsme se našich zahraničních kolegů pracujících ve společnosti YourSurprise!

Vyjádření lásky na Valentýna

V Nizozemsku si dáváme růži nebo si posíláme přání (anonymně) s milým vzkazem. I když většina lidí vždycky vtipkuje, že pošťák má tolik pošty, že by ani pytel nezvedl. Takže málokdo dostane přáníčko? V Polsku si studenti mohou posílat přáníčka prostřednictvím školní pošty. Interní pošťáci se starají o to, aby se přáníčka dostala ke správným studentům. Ve Francii mnoho škol rozdává růže: objednejte si včas růži u vrátných a na Valentýna pak váš plamínek dostane krásnou květinu.

Pokud jste svobodní...

Mnozí nezadaní nedokážou ocenit den, jako je Valentýn. Ve Švédsku, Španělsku a stále častěji i v Itálii přicházejí nezadaní s řešením: jíst venku s nejlepším přítelem, popíjet s bratrem nebo sestrou nebo prostě jít do hospody s přáteli. Proč jen na Valentýna? Ve Švédsku se stále častěji pořádají akce pro nezadané... Zdá se nám, že je to skvělé místo, kde můžete potkat svůj budoucí protějšek!

Co si navzájem dáváme?

V Nizozemsku si rádi dáváme květiny nebo pěkný šperk. Fyzické dárky jsou velmi oblíbené také v Belgii, Švédsku, Itálii a Španělsku. Přemýšlejte o květiny, čokoláda, šperky, spodní prádlo (oeh la la la) nebo sladká karta. Ve Francii a Polsku je zvykem dělat hezké věci: vzít svou drahou polovičku na večeři, strávit noc v hotelu, jít společně do sauny nebo si užít film.

Příprava je polovina úspěchu

Ne každý začíná připravovat dárek na Valentýna včas, naštěstí existuje doručení ve stejný den, abyste i tak dostali kytici domů včas. Francouzi také poctivě přiznávají, že začínají až na poslední chvíli. Belgičané a Švédové tvrdí, že jsou včas a mají vše připraveno několik dní předem. Korunu tomu nasazují Španělé: ti tvrdí, že mají vše připraveno týdny dopředu.

Kolik utratímeOh, okamžik pravdy, protože kolik stojí láska? Věříme, že bez ohledu na to, kolik utratíte za dárek, skutečná láska je především o tom, že se věnujete jeden druhému. Lepší je něco malého a smysluplného než něco drahého a bezvýznamného. Pokud máme zmínit částky: Španělé a Němci utratí mezi 10-20 eury. Francouzi a Italové uvádějí, že utrácejí mezi 20-30 eury, a Švédové často utratí více než 30 eur. My Holanďané se v tomto ohledu nijak nevymykáme, že?

Nejlepší tipy na valentýnské dárkyStále hledáte pěkný dárek a potřebovali byste inspiraci? Níže uvádíme naše nejoblíbenější valentýnské dárky:

Hledáte další inspiraci? Pak se podívejte na všechny naše Valentýnské dárky.

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Přizpůsobené šampaňské flétny - den svatého Valentýna

Přizpůsobené šampaňské flétny - den svatého Valentýna

Náhrdelník srdce - velký

Náhrdelník srdce - velký

Mega Bear

Mega Bear

Dárkový stojan ze sušených květin

Dárkový stojan ze sušených květin

Kytice sušených květin

Kytice sušených květin

Blog

Blog