Rychlé provedení!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Rychlé provedení!

Super rychlá přeprava! Většina dárků objednaných před 16:00 je odeslána v ten samý den!

Doručeno přímo na adresu příjemce

Všechny dárky s fotografií a textem. Naše výrobky jsou takové jedinečné, právě proto, že si je navrhl právě ty. Perfektní dárky pro všechny příležitosti, dokonce i jako maličkost, např. když chceš poděkovat nebo ti někdo chybí.

Každý dárek je personalizovaný fotkou nebo textem

Udělej dojem na své blízké jedinečným dárkem, i když ho nemůžeš dát osobně. Potěš svou rodinu, přátele a známé osobním dárkem doručením na tebou vybranou adresu nebo dokonce přímo do poštovní schránky bez nutnosti vyzvednutí.

Není úžasné, jak i ty nejmenší detaily mohou mít významný dopad? Zvláště když jde o prostírání štědrovečerní večeře. Krásně složený ubrousek může vaše hosty skutečně oslnit a dodat vašemu jídlu nádech elegance a slavnostnosti. Ať už se jedná o rodinnou oslavu nebo přátelské setkání, váš vánoční stůl si zaslouží zvláštní nádech, a právě zde přichází na řadu skládání ubrousků. Představte si překvapení a radost na tvářích vašich hostů, když uvidí vaše speciálně složené ubrousky zdobící jejich talíře.

S naším zjednodušeným průvodcem skládáním ubrousků krok za krokem vám s tím pomůžeme. Nepotřebujete k tomu žádné znalosti origami!

Uvolněte svou kreativitu s těmito snadno proveditelnými technikami skládání ubrousků na Vánoce 2024

Jaké jsou nejběžnější techniky skládání ubrousků na Vánoce?

Nejste sami, kdo přemýšlí nad tím, jak si slavnostněji a přitažlivěji prostřít vánoční stůl. Skládání ubrousků je fantastický a cenově výhodný způsob, jak posunout výzdobu vánočního stolu na vyšší úroveň. Pojďme prozkoumat některé z nejoblíbenějších a nejelegantnějších technik skládání ubrousků na Vánoce.

Začínáme: Co budete potřebovat

  • Ubrousky: Můžete použít jakýkoli čtvercový ubrousek, ale pro dokonalý sváteční dojem si objednejte naše personalizované vánoční ubrousky?.
  • Železo:To vám pomůže vytvořit ostré záhyby, které drží tvar.
  • Cvočky: K zajištění záhybů na místě.

Složení ubrousku s vánočním stromkem

Jedná se o klasickou a velmi oblíbenou volbu během svátečního období. Jak název napovídá, ubrousek je složen do podoby vánočního stromku, což je ideální pro zachování vánoční atmosféry během celého jídla. Zde je návod, jak to udělat:

  1. Ubrousek vyžehlete: Začněte žehlením ubrousku, abyste odstranili případné záhyby. Hladký ubrousek se bude snáze skládat a vytvoří uhlazenější konečný vzhled.
  2. Přeložte ubrousek diagonálně na polovinu:Přeložte ubrousek diagonálně na polovinu, aby vznikl trojúhelník. Přeložený okraj by měl být dole a tři volné konce nahoře..
  3. Vytvořte harmonikové záhyby:Začněte dole a vytvořte harmonikové záhyby široké asi jeden palec až nahoru. Dbejte na to, aby každý přehyb byl ostrý a rovnoměrný.
  4. Zajistěte záhyby:Spojte záhyby v dolní části a zajistěte je špendlíkem. Tím vytvoříte základ vašeho stromu..
  5. Odfoukněte a vytvarujte: Nakonec odfoukněte záhyby a vytvořte větve stromu a vytvarujte je podle potřeby.

Elfí klobouk na ubrousek

Nemusíte být na Severním pólu, abyste na svůj stůl přinesli trochu skřítčího kouzla! Tento hravý skládací ubrousek dodá vaší vánoční výzdobě zábavný a rozmarný nádech. Zde je návod krok za krokem:

  1. Ubrousek přeložte šikmo na polovinu a vytvořte trojúhelník.
  2. Dlouhý okraj trojúhelníku srolujte směrem ke špičce, abyste vytvořili dlouhý, úzký tvar.
  3. Z tohoto tvaru vyválíme kužel a vytvoříme elfí klobouk.
  4. Nakonec klobouk skřítka upevněte barevnou stuhou nebo kroužkem na ubrousek.

Složení ubrousku biskupské mitry

Tato skládací deska působí sofistikovanějším a elegantnějším dojmem. Může vypadat složitě, ale s trochou cviku ho zvládnete během chvilky. Tady je návod, jak na to:

  1. Přeložte ubrousek na čtvrtiny, abyste vytvořili čtverec.
  2. Horní vrstvu přeložte šikmo ke spodnímu rohu a opakujte na opačném rohu.
  3. Obraťte ubrousek a přeložte jej do trojúhelníku, pak zastrčte boky a vytvořte kapsu.
  4. Na závěr ubrousek postavte do svislé polohy a upravte tak, aby vypadal jako biskupská mitra.

Pamatujte si, že praxe dělá mistra. Nebojte se, že prvních několik pokusů nebude bezchybných. Zkoušejte to dál, a než se nadějete, budete ve skládání ubrousků profesionálové!

Personalizované vánoční ubrousky: dokonalý doplněk k vánočnímu stolu

Proč si neudělat Vánoce 2024 ještě výjimečnějšími nejen díky našim personalizovaným vánočním ubrouskům? Jsou fantastickým způsobem, jak dodat svátečnímu stolu osobní nádech. Vytvoříte nejen krásné prostírání, ale také vzpomínky.

Naše personalizované ubrousky jsou k dispozici v sadách po 2, 4 nebo 6 kusech a jsou vyrobeny z vysoce kvalitní směsi polyesteru a bavlny. Mají rozměry 45 x 45 cm, což je dostatečně velký rozměr na to, aby zvládly i ty nejnepořádnější hosty. Každý ubrousek je z jedné strany kompletně potištěn fotografií (fotografiemi), jménem (jmény) a/nebo vzkazem podle vašeho výběru. YourSurprise nabízí několik zábavných vzorů, z nichž si můžete vybrat, a také možnost personalizace vlastním designem. Ubrousky lze prát v pračce na 40 °C, takže je lze snadno používat opakovaně. Dokonce by se mohly stát skvělým dárkem pro vaše hosty, kteří si je mohou odnést domů po vašich společných vánočních oslavách!

Jste připraveni dodat sváteční nádech svému vánočnímu stolu? Objednejte si naše personalizované vánoční ubrousky ještě dnes a začněte trénovat. Zaručujeme vám, že se stanou hitem u vašich hostů a učiní vaši štědrovečerní večeři ještě nezapomenutelnější.

Pokud si chcete prohlédnout další úžasné dekorace na stůl, podívejte se na naši nabídku.kuchyňské doplňky nebo na našíVánoční dárky.

Přizpůsobené ubrousky

Přizpůsobené ubrousky

Stolní dekorace

Stolní dekorace

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Blog

Blog